LUE TARINAMME

FANIMAL

Fanimal Oy on Suomalainen 2011 perustettu lemmikkien raakaruokaan erikoistunut raakaruoan valmistaja Järvenpäässä. Vuonna 2020 Fanimal siirtyi meille Tomakselle ja Mariannelle. Tarkoituksenamme on edelleen jatkaa laadukkaan Suomalaisen raakaruoan valmistamista sekä laajentaa valikoimaamme jatkuvasti uusilla tuotteilla, myös sellaisilla joita ei muilla valmistajilla mahdollisesti ole tarjota. Toimintaamme olemme laajentaneet myös tukkumyyntiin ja meidän tuotteitamme onkin jo myynnissä useassa eri lemmikkitarvike myymälässä aina Loviisasta Ouluun saakka.

Innostus Fanimalin yrittäjiksi ryhtymiseen ja sitä kautta raakaruoan valmistukseen lähti Tomaksen päivätyöstä, joka on ollut viimeiset 20 vuotta lihatukussa. Lihatukku palvelee Suomen ravintoloita, tätä kautta hankittu osaaminen ja verkosto liha-alalla kannusti aloittamaan myös eläinruokien puolella toimimisen. Fanimalin päivittäisestä toiminnasta vastaa Marianne, joka on omien koiriemme kautta ollut aina hyvin kiinnostunut niiden ravinnosta ja hyvinvoinnista, kukapa siis ei haluaisi omaa raakaruokapuotia näillä lähtökohdilla.

Valikoimamme on laaja ja käsittää useita eri eläinlajeja. Meiltä kannattaa aina myös kysyä jos jotain tuotetta ei ole suoraan listassa, Tomas pystyy hankkimaan aina kengurusta lähtien tarvittaessa raaka-aineita elintarviketeollisuuden puolelta.

Suomalaiset raaka-aineet ovat meille tärkeä osa toimintaa, käytämme toimittajinamme aina kun mahdollista Suomalaisia perheyrityksiä.

Suomalaista raakaruokaa, Suomalaiselta perheyritykseltä, Suomalaisena käsityönä.